De Open Hof

Het is een bijzonder verhaal hoe Stiching Assen Bloeit aan het gebouw de Open Hof is gekomen. In 2020 werd namelijk gedeeld 
dat het gebouw verkocht zou worden. Het had tot dan toe een belangrijke functie voor meerdere partijen, 
zoals Assen Zoekt, de NGK, en koor Vision

De Open Hof heeft 6 zalen van 20 tot 350 m2 aan oppervlakte en een ruime keuken. De zalen zijn flexibel in te richten en geschikt voor gesprekken, kleine en grotere bijeenkomsten en activiteiten tot 350 personen en maaltijden tot 200 personen. Naast kerkdiensten zijn er in de afgelopen jaren bijvoorbeeld festivals georganiseerd met Vlucht Voorwaarts (integratie statushouders), er waren vergaderingen, conferenties, cursussen en bloemenshows en het wordt gebruikt door het Gezondheidscentrum voor het verstrekken van een griepprik en vaccinaties. 

Het gebouw dateert uit 1972, en had op het moment van aankoop dus ook nog een jaren 70 sfeer. Hier brengt de stichting verandering in! Samen met heel veel vrijwilligers zetten we ons in om het gebouw stap voor stap op te knappen en te moderniseren. Kijk op onze social media voor de transformatie. Laat het ons gerust weten als je mee wilt helpen. Samen maken we er een open en aantrekkelijk gebouw van voor, en van, de wijk.

Naar de website