Teams

Maak kennis met onze teams

Het Keukenteam

Vanaf 1 juni zal elke donderdagavond 
het restaurant Boca Boca geopend zijn. 
Elke donderdag is het Keuken Team aanwezig om lekkere 
maaltijden uit allerlei windstreken 
van de wereld te bereiden. 

Lees Meer 

Het Klusteam

Om dit 50 jaar oude gebouw een mooie update te geven zijn er vrijwilligers met 2 rechterhanden bezig om kamers, kasten, muren en straks ook de keuken weer als nieuw te maken. Kleine en grote renovaties staan op de planning. 

Lees Meer 

Het Groenteam

Vrijwilligers met groene vingers zorgen in en rond de Open Hof voor meer groei en bloei. 
Er zijn mooie plannen om de tuin rondom het gebouw een prachtig middelpunt in de wijk te maken waar vele mensen, waaronder buurtbewoners, zich prettig voelen. 

Lees Meer 

Team Stralend

Om het gebouw tot een frisse uitnodiging te laten zijn voor iedereen is dit team bezig om te zorgen voor stralende ramen, muren, deuren, vloeren en tafels. Alles wat school kan, kan stralend gemaakt worden door  deze hardwerkende vrijwilligers. 

Lees Meer 

Creatieve Werkplaats

In de Creatieve Werkplaats kunnen vrijwilligers elke dinsdagmiddag tussen 13.00-15.30 uur aan de slag met hun creatieve skills. In dit team is je eigen inbreng erg waardevol en iedereen kan van elkaar leren. Iedereen heeft namelijk eigen talenten die anderen misschien niet hebben en andersom.

Lees Meer 

Klus zaterdag

Om het gebouw tot een frisse uitnodiging te laten zijn voor iedereen is dit team bezig om te zorgen voor stralende ramen, muren, deuren, vloeren en tafels. Alles wat schoon kan, kan stralend gemaakt worden door deze hardwerkende vrijwilligers. 

Lees Meer