Teams

Maak kennis met onze teams

Het Keukenteam

Iedere donderdag is het keukenteam aanwezig in restaurant Boca Boca (Spaans voor "van mond tot mond") om een heerlijke maaltijd te bereiden met gerechten uit allerlei windstreken van de wereld.

Het Klusteam

Om dit 50 jaar oude gebouw een mooie update te geven zijn er vrijwilligers met 2 rechterhanden bezig om kamers, kasten, muren en straks ook de keuken weer als nieuw te maken. Kleine en grote renovaties staan op de planning. 

Het Groenteam

Vrijwilligers met groene vingers zorgen in en rond de Open Hof voor meer groei en bloei. 
Er zijn mooie plannen om de tuin rondom het gebouw een prachtig middelpunt in de wijk te maken waar vele mensen, waaronder buurtbewoners, zich prettig voelen. 

Team Stralend

Om het gebouw tot een frisse uitnodiging te laten zijn voor iedereen is dit team bezig om te zorgen voor stralende ramen, muren, deuren, vloeren en tafels. Alles wat school kan, kan stralend gemaakt worden door  deze hardwerkende vrijwilligers. 

Creatieve Werkplaats

In de Creatieve Werkplaats kunnen vrijwilligers elke dinsdagmiddag tussen 13.00-15.30 uur aan de slag met hun creatieve skills. In dit team is je eigen inbreng erg waardevol en iedereen kan van elkaar leren. Iedereen heeft namelijk eigen talenten die anderen misschien niet hebben en andersom.

Klus zaterdag

Om het gebouw tot een frisse uitnodiging te laten zijn voor iedereen is dit team bezig om te zorgen voor stralende ramen, muren, deuren, vloeren en tafels. Alles wat schoon kan, kan stralend gemaakt worden door deze hardwerkende vrijwilligers.